vineri, 10 februarie 2012

Oportunitate pentru tineri

Tinerii cu varsta intre 18 -25 de ani au o oportunitate excelenta de a participa timp de 8 zile la un schimb de experienta alaturi de tineri din Germania si Bulgaria.

Schimbul de experienta va avea loc in perioada 17 -25 aprilie 2012 in Bucuresti si Ruse (Bulgaria) si va fi alcatuit din mai multe sesiuni avand ca tema rolurile de gen (feminin/masculin) si diversitatea culturala. Participantii vor discuta si vor afla mai multe despre apartenenta etnica si ce inseamna sa fii femeie/barbat in diferite contexte sociale europene.

Cheltuielile de cazare si masa sunt acoperite de organizatori si aproximativ 70% din cheltuielile de transport vor fi rambursate.

Interesatii pot aplica trimitand o scrisoare de motivatie de max. o pagina la adresa de email: genderroles.youthmeeting@gmail.com. Termen limita: 20 februarie.

Call for participants - Youth Exchange Gender Roles in Different Societies


Ce vei face? Vei discuta despre tematica seminariilor, vei afla cum gandesc tinerii din alte tari europene, vei afla lucruri interesante de la experti, vei participa la jocuri si la un flashmob.

Cine poate participa? Elevi si studenti, cu varsta intre 18 si 25 de ani din Romania, Bulgaria si Germania. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj in procesul de selectie, dar nu este un criteriu eliminator.

Cand? 17.04.2012 – 25.04.2012

Unde? Patru zile in orasul Ruse (Bulgaria) si alte patru zile in Bucuresti (Romania).

Cum poti aplica? Scrie pe adresa genderroles.youthmeeting@gmail.com de ce ti-ar placea sa participi. Termen limita 20 februarie.

Organizatori: Asociatia FRONT in colaborare cu Haus am Maiberg (Germania) si Asociatia FAR (Bulgaria)

Un program finantat prin programul european Tineret in Actiune.

3 comentarii:

Amalia spunea...

Tudorina, daca tot veni vorba despre tineri, voi nu faceti nimic pentru predarea unor notiuni despre feminism in scoala, la filosofie eventual? Sigur, ar trebui si la istorie, dar asta oricum e treaba pedagogilor. Vad ca incultura feminista in tara asta e pana la cer.

Tudorina spunea...

Ai dreptate, Amalia, însă nu ştiu la ce te referi când spui "voi", eu sunt o singură persoană.:)
Glumesc şi nu prea. Detalii în curând.

Amalia spunea...

Scuze, credeam (poate pentru ca imi doream asta) ca tu sa fii inclusa in anumite structuri feministe. Nu stiu, poate ar trebui si niste campanii de popularizare ca opinia publica sa fie informata cu privire la ce e feminismul cu adevarat. Oamenii cred tot felul de idiotenii despre asta. Si culmea, sunt oameni educati, chiar femei, care una-doua, au grija sa spuna ca nu sunt feministe, ceea ce ele echivaleaza cu sexismul.Faceti ceva in sensul asta!